U bent hier: Home / Klant worden / Aanmelden

Aanmelden

Door klant en/of lid te worden van Peel Energie, doet u iets goeds voor het milieu, voor de gemeente Peel en Maas, voor elkaar en voor uzelf. U kunt ook participeren in lokale duurzame projecten die door Peel Energie gefaciliteerd worden. U neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst, door ons te steunen en door energie bij ons af te nemen. U kunt zich aanmelden om:

1. Klant te worden. Peel Energie levert sinds 1 september 2014 energie (groene stroom en gas). U kunt zich aanmelden als klant op de website van samenom.nl: aanmelden. Om de tarieven hoeft u het niet te laten: tarieven. Als het contract rond is, zeggen wij de overeenkomst met uw huidige leverancier op, zodat u verzekerd bent dat de overstap goed gebeurt.

2. Lid te worden van Peel Energie. Het lidmaatschap bedraagt voor particulieren EUR 25,- per jaar. Als lid bent u in feite mede-eigenaar van de coöperatie en u hebt stemrecht op de algemene ledenvergadering. Tevens kunt u participaties kopen. Peel Energie biedt burgers de mogelijkheid om financieel te participeren in de coöperatie en duurzame projecten. Participaties kosten EUR 200,- per stuk met een maximum van 100 stuks. De rente bedraagt 3% per jaar en de looptijd is minimaal 5 jaar.

Velden met een * zijn verplicht

Keuze * Ja, ik wil graag lid worden
Ja, ik wil graag participeren
Aantal participaties:


Aanhef

Voorletters

Geboortedatum*

Postcode*

E-mail*
Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Woonplaats*

Telefoon*


Bedrijfsnaam (optioneel)

Website
KVK-nummer

BTW-nummer
Opmerkingen/Bijzonderheden:


Scroll To Top
shared on wplocker.com